Cancunin majoitus on monipuolista ja runsasta. Löydät listastamme mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Hard Rock Hotel Cancun

Hard Rock Hotel Cancun tarjoaa all inclusive- paketteja merellisessä ympäristössä Boulevard Kukulcanilla, keskellä Cancunin saarta. Hotellin henkilökunta hemmottelee sinua kuin rock-tähteä, pyrkien täyttämään kaikki toiveesi. Osissa huoneista on henkeäsalpaavat merinäköalat ja varustelutaso huippuluokkaa. Kylpyhuoneissa ovat porealtaat, LCD-televisiot, minibaari ja viinikylmiö, huippulaadukkaat vuodevaatteet vain joitain mainitaksemme. Ja all inclusive tarkoittaa, että voit nauttia kaikesta hotellin tarjonnasta ilman että sinun täytyy kaivaa kuvetta koko ajan.

Hotellin yhdeksästä ravintolasta löydät varmasti sinua miellyttävää tarjottavaa ja jos et pysty päättämään, voit istahtaa hetkeksi miettimään ja nauttimaan cocktaileja joita fanisi (hotellin henkilökunta) sinulle kantavat. Hotellissa on iso laguunin muotoinen uima-allas, jonka reunalla on kaksi allasbaaria ja lapsille lastenallas vesiliukumäkineen ja valvojineen. Ja alueella on myös kolme porekylpyallasta. Ravintoloista voit valita esimerkiksi Zen-ravintolan, jossa tarjoillaan gourmet tason aasialaista ruokaa. Tai vaikkapa ravintola Ciao:n italialaisen keittiön. Ja koska hotellissa on yhdeksän ravintolaa, on myös baareja tarjolla seitsämän kappaletta. Eli täällä ei tarvi kulkea nälkäisenä tai janoisena. Hotellista löytyy myös sauna ja fitness keskus, hieronta ja kauneudenhoitopalvelut.

Majoitus Cancunissa

Sina Suites

La Isla rannan läheisyydessä sijaitsee puutarhan ympäröimä Sina Suites. Sina suitesin huoneet ovat viehättävän yksinkertaisia, ja niissä on minikeittiöt sekä jääkaapit. Aamiaista tarjoillaan uima-altaan viereisessä La Isla ravintolassa. Ilmainen Wifi yhteys on uima-altaan, vastaanoton ja ravintolan alueella. Perinteisestä olkikattoisesta palapal-majasta löytyy puolestaan juomia tarjoileva Chac Mool baari. Jos olet matkalla perheesi kanssa, tarjoaa Sina Suites myös lastenhoitopalvelua tarvittaessa. Hotellissa on myös perhehuoneita. Hotellin vastaanotto on avoinna 24 tuntia.

The Royal Caribbean – All Suites Resort

Tämä majoitusvaihtoehto on enemmän kuin pelkkä hotelli. Täältä löytyy tyylikkäitä huoneita ja uima-altaita, kanoottimelontaa hotellin omalla laguunilla ja myöskin huvivenesatama. Ja kaikki tämä aurinkoisella Karibialla! Tenniskoulussa voit opetella tämän jalon urheilun taitoja, tai miksipä et opettelisi laitesukellusta, hotellin omissa kouluissa tietysti. Lapset majoittuvat vanhempiensa seurassa ilmaiseksi. Ja ajan hermolla pysymiseen on tarjolla ilmainen wifi-yhteys. Lomakeskuksessa on myös lääkäripalvelut, mikäli jotain yllättävää tai suunnittelematonta sattuu. Hierontaa ja kauneudenhoitopalveluita löytyy myös sekä hotellissa on oma Minimarket, jossa voit täydentää varastojasi tarvitsematta lähteä lomakeskuksen ulkopuolelle.

Tradewinds ravintola tarjoilee kansainvälisiä ja italialaisia herkkuja. Hotellin läheisyydessä on tarjolla suuri määrä erinomaisia ravintoloita, joissa voit nauttia Meksikolaisia herkkuja, tuoreita meren antimia ja paikallisten tuottajien tuotteista valmistettua lähiruokaa. Royal Yacht Club Marinassa voit valloittaa aallot vesiskootterilla tai purjeveneellä, tai tutkia unohdettuja aarteita snorklaamalla kristallin kirkkaassa merivedessä. Tenniskentällä saat hikoilla päivän stressin ulos ja joogassa rentoutua vain hengittämällä sisään – ulos! Voit myös hellitellä itseäsi minikylpylässä, jossa on tarjolla vaihtelevat määrät eri käsittelyjä niin kasvoille, kuin vartalolle ja tietysti rentouttavaa hierontaa.

Cancunin saari on todellinen lomaparatiisi ja hallitsevana on amerikkalaisten turistien määrä, onhan Meksiko aivan heidän ”takapihallaan”. Toki ystävällisyyttä ja palvelualttiutta riittää kaikille, kansallisuuteen katsomatta.